واردکننده بزرگ شرکت Formosa Petrochemical تایوان از ارائه نقدی محصولات خود گذشت؛
قیمت های نفتا آسیا همراه با نفت خام افزایش یافتند؛ جو بازار اندکی متلاطم است
پتروتحلیل-بازار های نفتا آسیا همراه با روند صعودی نفت خام بازار های معاملات آتی و مقداری تقاضا تقویت شدند، و در صورت سیر بازار به جوی نزولی، میتوان در بهترین حالت انتظار روند ثابت تقاضا را در کوتاه مدت داشت.
در ساعات ابتدایی معاملات روز چهارشنبه، قیمت های نفتا اپن اسپک در میانگین قیمت 404/00 دلار در هر تن (CFR ژاپن) و تحویل نیمه اول سپتامبر قرار گرفتند، و نسبت به جلسه قبلی در روز 21 ژوئیه به میزان 4/50 دلار در هر تن افزایش یافتند.
قیمت های نقدی نفتا با پاسخ به سیر صعودی بازار های نفت خام، و امید ها از آزمایشات واکسن کرونا، به بازه 400 دلار در هر تن افزایش یافتند.
قیمت نفت خام برنت بازار های معاملات آتی ماه سپتامبر در جلسه بعد از ظهر در آسیا بعد از قرار گرفتن در میزان 44 دلار در هر بشکه، کار خود را با میزان 44/01 دلار در هر بشکه به پایان رساند.
تقاضای مصرف کننده نهایی نفتا در بخش هایی از آسیا در میان نبود فاکتور های صعودی، در صورت ضعیف نبودن، ثابت بودند.
عملیات تامین و نگهداری در منطقه نیز میتواند تقاضای خوارک پتروشیمی را کاهش دهد.
واردکننده بزرگ شرکت Formosa Petrochemical تایوان از ارائه نقدی محصولات خود گذشت، تا پیش از عملیات تامین و نگهداری برنامه ریزی شده در واحد شماره 3 کراکینگ خود در اوایل اوت، نفتا اپن اسپک تحویل نیمه دوم اوت را خریداری کند.
اگرچه احتمال میرود این شرکت، عرضه خود را در نیمه اول سپتامبر وارد بازار نقدی کند، که این امر با بهبود حاشیه سود های صنایع پایین دستی نیز همزمان میشود.
فاصله قیمتی نفتا آسیا با نفت خام پالایش شده در 21 ژوئیه، بعد از افت به میزان 65/98 دلار در هر تن در 16 ژوئیه، به میزان 70/85 دلار در هر تن بهبود یافت.
به نظر میرسد مصرف کنندگان نهایی کره ای به زودی در نیمه اول سپتامبر درخواست های نقدی خود را ارائه کنند.
یکی از منابع بازار واقع در شمال شرق آسیا گفت: «در سپتامبر برای نفتا تقاضا موجود است ... تقاضا نیست اما مشکلی در عرضه است.»
گاز مایع ارزان تر در میان فاصله قیمتی منفی در برابر نفتا آسیا، با ارائه جایگزینی برای خوراک، فرصت اقتصادی برای تولیدکنندگان فراهم میکند، اگرچه این فاصله قیمتی در این مدت کمتر شده است.
در ژاپن، واردات نفتا در می در میزان 1/28 میلیون تن قرار گرفت. این میزان در آوریل 1/25 میلیون تن بود.
طبق داده های آیسیس، اگرچه، حجم ها از میزان ژانویه با 1/62 میلیون تن، که کرونا ویروس بعد از آن در سراسر جهان شیوع پیدا کرد، کمتر است.
در آنطرف اقیانوس اطلس، صادرات نفتا از آمریکا به آسیا شاهد رشد 173 درصدی در بازه ژانویه تا می 2020 در مقایسه با زمان مشابه در سال 2019 بود، زیرا پاندمی ویروس کرونا منجر به تغییر جریان عرضه به آسیا شد.
بازار از پیش بینی ها از عرضه، در میان کاهش تولید محصولات پالایشی، شرایط خود را نسبتا مناسب نگاه داشته است، و همچنین انتظار میرود آربیتراژ عرضه اروپا به آسیا در این ماه و ماه آتی منفی باشد.