کد خبر : 45817

اکثر سهام های پتروشیمی آسیا در میان قرنطینه های جدید افت کردند

اکثر سهام های پتروشیمی آسیا در میان قرنطینه های جدید افت کردند

پتروتحلیل-اکثر سهام های پتروشیمی آسیا در روز پنج شنبه و به دلیل قرنطینه های جدید در بخش هایی از منطقه در میان روند صعودی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا که در سراسر جهان از 90 میلیون نفر فراتر رفت، افت کردند.

در ساعت 2:50 گرینویچ، سهام شرکت های Mitsui Chemicals در توکیو و LG Chem در سئول، به ترتیب نزدیک به 4 درصد و 2 درصد سقوط کردند. 

شاخص نیکی 225 ژاپن، کسپی کامپوزیت کره جنوبی و استریت تایمز سنگاپور به ترتیب افت 3/80 درصد، 0/30درصد و 1/24درصد را ثبت کردند.

طبق داده های دانشگاه جان هاپکینز، تعداد مبتلایان در سراسر جهان از 90 میلیون نفر فراتر رفته و تعداد مرگ و میر ها نیز از 94/1 میلیون نفر گذشته است، بنابراین سرمایه گذاران در سراسر آسیا در حال بررسی تاثیر قرنطینه های جدید بر بازار هستند. 

کاخ پادشاهی مالزی در این هفته برای مبارزه با پاندمی ویروس کروناشرایط اضطراری اعلام کرد که در سال جاری به اندازه کل سال 2020 افراد را به کام مرگ کشانده است.

بعد از این که مالزی در روز 10 ژانویه 2000 مبتلای جدید را ثبت کرد، نخست وزیر در کل کشور اعلام ممنوعیت سفر کرده و همچنین در پایتخت و 5 استان دیگر به مدت دو هفته قرنطینه برقرار کرد.

طبق داده های سازمان جهانی بهداشت، مالزی تا روز 10 ژانویه تعداد 135992 مبتلا، و 551 فوت ثبت شده داشته است. 

همچنین انتظار میرود ژاپن در این هفته تصمیم بگیرد تا در مناطق اوساکا، کیوتو و هیوگو به دلیل پاندمی اعلام شرایط اضطراری بکند یا خیر.

نخست وزیر ژاپن در هفته گذشته برای مدت یک ماه برای شهر های توکیو، چیبا، کاناگاوا و سایتاما اعلام شرایط اضطراری کرد.

بانک DBS سنگاپور در تحقیقی اشاره داشت: «احتمال میرود شرایط اضطراری جدید، رشد تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول 2021 را با روندی منفی مواجه کند. شهر های تعیین شده در مجموع 17 درصد از جمعیت کشور ژاپن و 25درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهند.»

بانک DBS گفت، شهر کاناگاوا، مرکز تولید مهمی برای تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی و محصولات نفتی میباشد.

طبق داده های سازمان جهانی بهداشت، تا 10 ژانویه تعداد مبتلایان و فوتی های ویروس کرونا در ژاپن به ترتیب در میزان 286752، و 4044 نفر قرار گرفت. 

چین عمدتا به دلیل افزایش تعداد مبتلایان در استان هبئی، یکی از بیشترین روند های افزایشی در تعداد مبتلایان را در 5 ماه گذشته در روز 10 ژانویه ثبت کرد.

شهر هبئی 82 مورد از 85 مورد ابتلای محلی گزارش شده در 10 ژانویه را به خود اختصاص داد، که این امر دولت را بر آن داشت تا شیجیاژوانگ، پایتخت این شهر را در قرنطینه کامل قرار دهد. 

بزرگراه های اصلی، ایستگاه های قطار و اتوبوس و پرواز ها در شهر شیجیاژوانگ همگی تعطیل شدند.

 

مرکز تحقیقاتی نومورا ژاپن در روز 11 ژانویه اشاره داشت: «به نظر میرسد، شیجیاژوانگ، شهر مرکزی استان هبئی با 11 میلیون جمعیت، به نقطه ظهور ویروس کرونا در چین تبدیل شده است.»

آن ها اضافه کردند: «تعدادی از مناطق شمالی چین، شامل شهر های پکن، هبئی، لیاونینگ، هیلانگجیانگ و بخش داخلی منگولیا، با مجموع جمعیت بیش از 100 میلیون نفر، به شرایط جنگی در آخرین موج حاضر از ویروس کرونا وارد شده اند.»

بر اساس آخرین داده های سازمان جهانی بهداشت، چین 97625 مورد ابتلای تایید شده به همراه 4799 مورد مرگ و میر داشته است. 

شیوع ویروس کرونا در اواخر سال 2019 در شهر مرکزی ووهان چین آغاز شد.

در این میان، تردید های سیاسی در آمریکا در میان تهدید هایی از خشونت با نزدیکی به مراسم تحلیف ریاست جمهوری جو بایدن، چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا در روز 20 ژانویه نیز جو بازار های آسیا را نزولی کرد. 

در این بین، میانگین صنعتی دوو جونز 0/3 درصد و S&P 500 0/7 درصد افت کردند.

رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ در اواخر روز دوشنبه و بعد از هشدار مقامات دولتی به تهدید هایی پیش از مراسم تحلیف جو بایدن، در واشنگتن اعلام شرایط اضطراری کرد. 

بعد از اینکه دموکرات ها در اوایل هفته علیه ترامپ به دلیل حمله به کنگره در روز 6 ژانویه اعلام جرم کردند، تنش های سیاسی در واشنگتن بالا گرفت.

 

 

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار