کد خبر : 30632

«طلبکاران فجر»

«طلبکاران فجر»

پتروتحلیل- پتروشیمی فجر بدهکاران ارزی و پروژه‌های در دست اجرا را اعلام کرد.

به گزارش«پتروتحلیل»، شرکت پتروشیمی فجر به عنوان تامین کننده تامین انرژی و یوتیلیتی شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی واقع در بندر امام (ره)، صورت های مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۹۳ (حسابرسی نشده) با سرمایه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال را منتشر کرد. براساس این گزارش میزان تولید این پتروشیمی در پایان سال گذشته یک میلیارد و ۱۶۷ میلیون و ۸۹۴ هزار و ۱۰۰ تن، نرمال مترمکعب و مگاوات بر ساعت بود که ۸۱۸ میلیون و ۱۲۴ هزار و ۷۲۰ تن، نرمال مترمکعب و مگاوات بر ساعت آن به ارزش ۱۴ هزار و ۷۶۱ میلیارد و ۶۳۱ میلیون ریال به فروش رسید. در این میان مهمترین پروژه‌های در دست اقدام پتروشیمی فجر «احداث خط ارتباطی بین نیروگاه یک و دو»، «تثبیت جاده‌های دسترسی تجهیزات پست ۴۰۰ کیلوولت»، «تولید و بسته بندی آب آشامیدنی در بطری»، «تحکیم بستر جاده‌های دسترسی توربین‌های گازی نیروگاه ۲، خطوط یوتیلیتی و مخازن لاگن تصفیه پساب»، «تعویض لاین‌های آب سروری سایت ۳ و ۴»، «نصب ترانس دوم ایزوله»، «پروژه احداث واحد یازیافت آب RO REJECT» و «احداث پست ۳۳/۱۳۲ کیلوولت سایت ۲» که همگی این پروژه‌ها سال آغاز آن‌ها یا از سال ۹۳ و یا سال ۹۴ بوده و زمان راه اندازی آن‌ها نیز سال ۹۴ و ۹۵ عنوان شده است. براساس این گزارش، بیشترین بدهی ارزی پتروشیمی فجر به بانک ملت (صندوق ذخیره ۵۲ درصد بدهی ارزی بابت خرید و نصب نیروگاه و تصفیه خانه آب فجر) است. همچنین ۳۰ درصد دیگر بدهی ارزی پتروشیمی فجر به پتروشیمی بندر امام است . بانک سوسیته جنرال (۷ درصد)، بانک تجارت (۶ درصد) و صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد- در تاریخ ۳ تیرماه سال ۹۴ تسویه شد) جزو دیگر طلبکاران پتروشیمی فجر هستند.

پتروشیمی شازند

یکی از اخبار دیگر امروز پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) بود. براساس گزارش توجیهی هیات مدیره این شرکت، پیشنهاد افزایش سرمایه از ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور مشارکت در افزایش سرمایه شرکت فرعی نفت نیک قشم (به منظور تامین بخشی از منابع مورد نیاز برای احداث یک مجتمع پتروشیمی جهت تبدیل گاز طبیعی به محصول پلی پروپیلن با ظرفیت سالانه ۵۰۰ هزار تن پلی پروپیلن) در تاریخ ۱۰ مهرماه سال جاری به تصویب هیات مدیره رسیده است و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده است. در گزارش دیگری از پتروشیمی شاراک، محمود اسلامیان؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، نعمت اله حیدری را به عنوان نماینده صندوق بازنشستگی کشوری جهت عضویت در هیات‌مدیره شرکت پتروشیمی شازند (اراک) انتخاب کرد. همچنین خداداد غریب پور جهان آباد به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی ، سید محمد حسن حسینی خامنه ای به نمایندگی از شرکت مدیریت سرمایه‌مدار، وحید باقری به نمایندگی از شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و محمد حسین مشایخی به نمایندگی از شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی ترکیب هیات مدیره پتروشیمی شاراک را تشکیل دادند.

صنایع شیمیایی سینا

در همین حال امروز اعلام شد: پیش‌بینی درآمد هر سهم صنایع شیمیایی سینا منتهی به ۲۹ اسفندماه سشال ۹۴ دوره ۶ ماهه (حسابرسی نشده) ۳۱ شهریورماه سال ۹۴ با سرمایه ۳۰ میلیارد و ۷۱۳ میلیون ریال مبلغ ۵۲۷ ریال به طور خالص پس از کسر مالیات است. در واقع سود ۵۲۷ ریالی هر سهم این شرکت در گزارش ۶ ماهه بی‌تغییر باقی مانده و ۲۷۵ ریالی به ازای هر سهم معادل ۵۲درصد طی دوره ۶ ماهه محقق شده است. در ۶ ماهه ۱۲٫۸ هزار تن محصول فروش رفته که ۳۷ درصد نسبت به دوره مشابه کاهش داشته، با این حال ۳۶درصد از مبلغ فروش و ۶۰درصد از سود عملیاتی محقق شده است.

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار