کد خبر : 41792

مقصد نامعلوم 207000 بشکه نفت ایران در روز؛

سقوط صادرات نفت خام ایران به 1/1 میلیون بشکه در روز

طبق گزارش‌ها، مقصد 207000  بشکه در روز از صادرات نفتی ایران در ماه گذشته که خاک کشور را ترک کردند مشخص نیست، زیرا فرستنده‌ها خاموش بوده است

سقوط صادرات نفت خام ایران به 1/1 میلیون بشکه در روز

پتروتحلیل-رویترز با دنبال کردن داده‌های صنعت و محموله‌ها اعلام کرد، ازآنجایی‌که تا بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا بر ایران تنها چهار هفته باقی‌مانده است، صادرات نفت خام ایران از 1/6 میلیون بشکه در روز در ماه سپتامبر، در هفته اول اکتبر به 1/1 میلیون بشکه در روز سقوط کرد.

میزان محموله‌های تانکرها ممکن است در هفته‌های یک ماه متفاوت باشند، اما حجم بسیار پایین در اوایل اکتبر نشان می‌دهد که صادرات نفت خام ایران دچار آسیب شده است، و با سرعت بیشتری نسبت به پیش‌بینی‌های بازار در دو سه ماه گذشته در حال سقوط است.

طبق داده‌های Refinitive Eikon در مورد تانکرها که توسط رویترز نقل شد، حتی یک محموله در هفته اول اکتبر به اروپا ارسال نشده است. طبق داده‌ها، در اولین هفته این ماه، تانکرهای ایرانی به چین، هند و خاورمیانه ارسال‌شده‌اند.

صادرات نفت خام و میعانات ایران از ماه اوت شروع به افت کرد و این روند در سپتامبر ادامه یافت و حالا به اکتبر رسیده است.

طبق داده‌های اولیه جمع‌آوری‌شده توسط بلومبرگ، صادرات نفت خام و میعانات ایرانی در ماه سپتامبر با کاهش 260000 بشکه در روز نسبت به ماه گذشته و با رسیدن به 1/72 میلیون بشکه در روز، به کمترین میزان خود از فوریه 2016 رسید.

یک مورد عجیبی که در مورد صادرات مشاهده شد این است که درحالی‌که جریان تانکرهای ایرانی به‌طور رسمی کاهش قابل‌توجهی داشته است، منابعی به S&P Global Platts گفته‌اند که احتمالاً محموله‌های "شبحی" ایرانی کار خود را از قبل آغاز کرده‌اند. احتمال می‌رود ایران برای پنهان کردن مقصد محموله‌های خود فرستنده‌های تانکرها را خاموش کرده باشد.

طبق داده‌های جریان تجاری S&P Global Platts، احتمال می‌رود که تعدادی از تانکرهای ایرانی در ماه گذشته مکان‌یاب‌های خود را خاموش کرده باشند. طبق گزارش‌ها، مقصد 207000  بشکه در روز از صادرات نفتی ایران در ماه گذشته که خاک کشور را ترک کردند مشخص نیست، زیرا فرستنده‌ها خاموش بوده است.

طبق داده‌های Platts، صادرات نفت ایران به همه مشتریان اصلی خود در ماه سپتامبر از قبیل چین و هند به ترتیب شاهد افت 12/3 درصدی و 16/7 درصدی بوده است.

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار