کد خبر : 43935

سهام های پتروشیمی آسیا عمدتا در میان ترس از ویروس کرونا افت کردند

سهام های پتروشیمی آسیا عمدتا در میان ترس از ویروس کرونا افت کردند

پتروتحلیل-از آنجایی که سرمایه گذاران میدانند ویروس کشنده کرونا آسیب سنگینی به اقتصاد چین خواهد زد، سهام های شرکت های پتروشیمی در آسیا در روز دوشنبه عمدتا در میزان کمتری تجارت شدند. 

به گزارش "پتروتحلیل"، طبق برنامه ریزی قرار بود تعدادی از شرکت ها در 10 فوریه بعد از تعطیلات طولانی مدت سال نو به سر کار هایشان بازگردند، اما پیش بینی میشود اکثر آن ها، به دلیل گذر قربانیان این ویروس کشنده از 900 نفر، تا کوتاه مدت تعطیل باشند.

در ساعت 3:40 گرینویچ، شاخص شرکت Petrochina 0/38 درصد افت کرد، اما شاخص شرکت پتروشیمی Sinopec در شانگهای 0/28 درصد افزایش یافت. 

بورس چین بسیار ضعیف بود، و در این میان شاخص بورس شانگهای 0/20 درصد افت کرد، در حالی که شاخص بورس شنژن 0/22 درصد عقب نشینی کرد. 

در هنگ کنگ، شاخص شرکت China Petroleum & Chemical Corp 48/0 درصد افزایش یافت، در حالی که شاخص اصلی Hang Seng 0/8 درصد کاهش یافت.

در ژاپن، شاخص شرکت Mitsui Chemical 1/37 درصد کاهش یافت، و به دنبال افت شاخص بورس نیکی 225 به میزان 0/21 درصد، شاخص شرکت Asahi Kasei Corp 4/55 درصد افت کرد. 

در سنگاپور، با افت 0/47 درصدی شاخص بورس استریتس تایمز، شاخص شرکت تولیدی Wilmar 1/49 درصد افت کرد.

بانک مرکزی چین در روز دوشنبه میزان 300 میلیارد یوان سرمایه پشتوانه را به عنوان اقدامی برای حمایت از شرکت های در حال مبارزه با اپیدمی ویروس کرونا ارائه خواهد کرد. 

در ابتدای روز دوشنبه، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا به 40171 نفر، و تعداد قربانیان به 908 نفر رسید، که از تعداد قربانیان بیماری سارس در سال 2002 تا 2003 عبور کرد.

گروه تحقیقاتی بازار های جهانی نومرا ژاپن در روز دوشنبه گفت: «این حقیقت را نمیشود کتمان کرد که تاثیر این اپیدیمی بر رشد اقتصادی نه تنها در چین بلکه در کل جهان احساس خواهد شد.»

چین دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

آن ها اضافه کردند: «ما معتقدیم، تردیدات قابل توجهی حول تاثیرات شیوع این ویروس بر رشد اقتصادی، و علاوه بر آن، بر زنجیره عرضه و نهایتا درآمد شرکت ها، میباشد.»

نومرا اضافه کرد، احتمال میرود تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد چین در سال 2020 بسیار قابل توجه تر نسبت به سارس باشد، و به نظر میرسد تولید ناخالص داخلی چین در سه ماهه اول، پیش از بهبود و رسیدن آن به 6/4 درصد در سه ماهه دوم، به 3/8 درصد کاهش یابد. 

شرکت آماری فیچ ریتینگز در متنی در روز دوشنبه اشاره داشت که شیوع ویروس کرونا، رهبری این کشور را با سخت ترین چالش ها در دهه های جاری مواجه کرده است. 

جیمز مک کورمک یکی از اعضای ارشد این سازمان آماری اظهار داشت: «اولویت سیاسی چین انتخاب یک استراتژی و اعمال تاکتیک هایی برای مقابله با ویروس و آسیب های آن میباشد تا اعتبار رهبری حزب، حفظ شود. این امر زمان بر خواهد بود و به منابع گسترده احتیاج دارد.»

او اضافه کرد: «سخت است که تصور کنیم در این روز ها به در پکن به اتفاقات بین المللی اهمیت بیشتری داده شود. حداقل در کوتاه مدت، یک چرخش به داخل در میان سیاست مداران چینی نا گزیر است.»

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار