کد خبر : 44481

تولید جهانی تا سال 2021 کمتر از 2019 و قبل از بحران کرونا باقی می ماند؛

افزایش قیمت سهام های پتروشیمی آسیا و نفت با نتایج نوید بخش برای واکسن کرونا

افزایش قیمت سهام های پتروشیمی آسیا و نفت با نتایج نوید بخش برای واکسن کرونا

پتروتحلیل-سهام های پتروشیمی آسیا و قیمت های نفت خام در روز سه شنبه در میان امید ها از بهبود سریع اقتصادی به دنبال داده های مثبت از اولین مرحله آزمایشی برای واکسن کرونا، افزایش یافتند. 

در ساعت 2:10 گرینویچ، سهام شرکت Mitsui Chemicals در توکیو به میزان 5 درصد، سهام Lotte Chemical در سئول بیش از 2 درصد و سهام شرکت Formosa Petrochemical Corp به میزان 4/82 درصد در تایپه افزایش یافتند.

شاخص Nikkei 225 ژاپن 1/90 درصد، شاخص Hang Seng هنگ کنگ 2/30 درصد و شاخص Straits Times سنگاپور 1/94 درصد افزایش یافتند.

بعد از این که شرکت دارو سازی مدرنا اعلام کرد که نتایج فاز اول واکسن کرونا مثبت بوده است، و امید ها را برای دسترسی به واکسن در اواخر سال جاری تقویت کرد، یک شبه سهام شرکت های شیمیایی لیست شده آمریکایی به میزان قابل توجهی افزایش یافتند. 

بازار های سرمایه آمریکا در این شش هفته بیشترین صعود را داشتند، که میتوان به افزایش 3/2 درصدی شاخص S&P 500 و افزایش 3/9 درصدی شاخص صنعتی Dow Jones اشاره کرد.

قیمت های نفت خام در آسیا در روز سه شنبه افزایش یافتند، و سیر صعودی خود را در چهارمین جلسه به دنبال کاهش قرنطینه در مناطق مختلف آمریکا و اروپا و همچنین کاهش تولید از سوی تولیدکنندگان، ادامه دادند.

تداوم نگرانی ها بر سر رشد اقتصادی ضعیف طولانی مدت از سیر افزایشی جلوگیری کرد.

مدیر صندوق بین المللی پول کریستالینا جورجیوا در روز دوشنبه گفت که احتمال میرود این صندوق پیش بینی خود را برای تولید ناخالص داخلی جهانی به اندازه 3 درصد کاهش دهد. 

او اضافه کرد، به جای پیش بینی های ابتدایی از رشد 5/8 درصدی، تنها یک بهبود جزئی در سال 2021 امکان پذیر است.

طبق داده های سازمان جهانی بهداشت، شیوع ویروس کرونا، که در اواخر سال گذشته در چین آغاز شد، بیش از 4/6 میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان بیش از 300000 نفر را گرفته است. اکثر کشور ها برای جلوگیری از شیوع پاندمی این ویروس کشنده اقدام به قرنطینه کرده اند.

مقامات شرکت فیچ ریتینگز اشاره داشتند: «این اتفاق یکی از بزرگترین ضربات اقتصادی برای بسیاری از کشور ها خواهد بود، و احتمال میرود شدیدترین تاثیرات آن در سه ماهه دوم حس شود.»

آن ها اضافه کردند: «پیش بینی میکنیم که در سه ماهه سوم و چهارم به دنبال بازگشایی فعالیت های اقتصادی شاهد بهبود باشیم، اما تولید جهانی تا سال 2021 و شاید بیشتر، زیر میزان های 2019 و قبل از بحران باقی می مانند.»  

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار