کسب جایگاه نخست اوره دنیا با خرید پتروشیمی همت/ گام بلند پتروشیمی پردیس برای حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از خام فروشی
پتروتحلیل-شرکت پتروشیمی پردیس بزرگترین تولید کننده آمونیاک و اوره خاورمیانه با خرید صد درصد از سهام پتروشیمی همت گام بلندی را برای کاهش آلودگی منطقه عسلویه و کسب عنوان بزرگترین مجتمع تولید کننده اوره در جهان برداشته است.
مدیرعامل پتروشیمی پردیس در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: پتروشیمی پردیس در سالی که مزین به نام "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" می باشد و در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از خام فروشی آمونیاک، پروژه پتروشیمی همت، با ظرفیت تولید یک میلیون تن اوره کشاورزی را خریداری کرد.
دکتر غلامرضا جمشیدی افزود: با بهره برداری از این طرح ملی، برای اولین بار در ایران، کود اوره سبز بر مبنای آخرین تکنولوژی روز دنیا و بدون نیاز به احداث واحد آمونیاک تولید خواهد شد که کمترین ضریب مصرف انرژی نسبت به واحدهای اوره موجود دارد.
وی با اشاره با تأثیر بالای این پروژه در کاهش سطح آلایندگی صنعتی در منطقه عسلویه، اذعان کرد: با بهرهبرداری از این طرح سالانه از سوختن و انتشار بیش از 800 هزار تن دی اکسیدکربن پتروشیمیها و پالایشگاهها در عسلویه و مصرف سالانه 670 میلیون مترمکعب گاز متان جلوگیری خواهد شد.
مدیرعامل پتروشیمی پردیس جلوگیری از خام فروشی آمونیاک مازاد بر مصرف شرکت های تولید کننده آمونیاک داخلی را از دیگر دستاوردهای این پروژه ملی عنوان نمود و اظهار داشت: در حال حاضر، پتروشیمی پردیس 200 هزار تن در سال آمونیاک مازاد بر نیاز خود تولید می کند و با راه اندازی طرح های پتروشیمی هنگام و لاوان، مقدار آمونیاک مازاد منطقه به 600 هزار تن در سال خواهد رسید که در شرایط تحریم امکان صادرات آن وجود ندارد و در صورت مهیا شدن فرصت صادرات، مصداق خام فروشی خواهد بود.
دکتر غلامرضا جمشیدی گفت: با اجرای این طرح، ایران به بخش عمده ای از تعهدات خود به نهادهای بین المللی برای کاهش سطح گازهای آلاینده گلخانه ای عمل خواهد کرد و ضریب سلامت شاغلین و ساکنین منطقه عسلویه نیز افزایش قابل توجهی خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین، با اجرای پروژه همت به عنوان فاز چهارم پتروشیمی پردیس، علاوه بر ارزآوری و مطرح نمودن نام ایران عزیز به عنوان میزبان بزرگترین مجتمع تولیدکننده اوره دنیا، دستاوردهای بزرگی مانند جلوگیری از خام فروشی آمونیاک، جلوگیری از مصرف گاز متان و جلوگیری از انتشار گاز دی اکسید کربن در منطقه همزمان محقق خواهد شد.
گفتنی است از بدو حضور دکتر غلامرضا جمشیدی در رأس بزرگترین شرکت تولیدکننده اوره و آمونیاک خاورمیانه، ایشان با همراهی تیم مدیریتی جوان و متخصص پردیس، نقشه راهی برای توسعه و تحول در حوزه تولید، فروش، ارتقای شاخص های رفاهی سرمایه انسانی و تثبیت جایگاه جهانی پتروشیمی پردیس ترسیم کردند که با برنامه ریزی اصولی، آینده پژوهی و به فعل رساندن ظرفیت های بالقوه و نهفته، پتروشیمی پردیس در مسیر شکوفایی و افتخارآفرینی قرار گرفت.
ثبت رکوردهای بی نظیر در حوزه تولید و فروش، کسب رتبه اول در بین شرکت های زیرمجموعه هلدینگ پارسیان، کسب نشان شرکت برتر در رتبه بندی شرکت های زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری غدیر، بهره برداری از سیستم های ارتقا یافته انبارهای پتروشیمی پردیس و افزایش ۳۵۰ درصدی ظرفیت نگهداری کالا، استمرار تولید با حداکثر ظرفیت و حداقل توقف و کسب رکوردهای تولید در کلیه واحدهای مجتمع به رغم شیوع ویروس کرونا، رفع صددرصدی تعهدات ارزی، اخذ موافقت سازمان امور مالیاتی مبنی بر افزایش معافیت مالیاتی شرکت از ۱۰ سال به ۲۰ سال، استفاده از توانمندی های مخترعان جوان و ابداعات شرکت های داخلی در جهت رفع مشکلات عمده فرآیندی و رفع موانع تولید و شروع و پیاده سازی سیستم یکپارچه (IFS) در سطح شرکت از جمله دستاوردهای قابل توجه شرکت پتروشیمی پردیس که در دوره حضور دکتر غلامرضا جمشیدی به عنوان مدیرعامل پتروشیمی پردیس به ارمغان آمده است.
در حال حاضر پتروشیمی پردیس ظرفیت تولید 5 میلیون و 200 تن اوره را سالانه دارد که با خرید سهام پتروشیمی همت و راه اندازی فاز چهارم، ظرفیت آن در آینده حدودا یک میلیون افزایش خواهد یافت.